У день професійного свята - Всеукраїнського дня бібліотек у публічній бібліотеці імені Володимира Малика відбулася творча зустріч з відомою письменницею - лубенкою, членом Національної спілки письменників України, автором книг для дорослих і дітей – Раїсою Плотниковою.

 
На  зустріч з авторкою завітали студенти Лубенського професійного ліцею № 12 та поціновувачі творчості письменниці. Книгозбірня давно вже стала традиційним місцем для зібрань творчих, інтелігентних людей, тих, хто вміє відчувати душею красу художнього слова.
Розпочинаючи творчу зустріч, на правах господарки виступила директор публічної бібліотеки імені Володимира Малика Валентина Сьомак, яка представила авторку та побажала письменниці творчої наснаги і успіхів на письменницькій ниві. Надалі слово взяла сама письменниця, яка яскраво презентувала про низку своїх романів: «Афганський кут», «Обличчям до полум’я», «В яру згасаючих зірок», «Реквієм для Рози», «Непманша» та зацікавила присутніх новою книгою «Марго і сексот», що має вийти в друк.
 
Захід, що об’єднав поціновувачів книги, продовжився оглядом новинок від Українського Інституту Книги та переглядом кінострічки «Крадійка книжок», створеної за однойменним романом Маркуса Зузака.
 
Поділись з друзями!
error1
fb-share-icon