У Чорнухах пройшов конкурс народної творчості

22 вересня в Чорнухинській територіальній громаді пройшов обласний огляд-конкурс народної творчості “В своїй хаті своя й правда, і сила, і воля”. Своє мистецтво представили 10 творчих колективів.

У звітному концерті взяли участь 10 творчих колективів з Гільцівського, Поставмуківського, Харсіцького сільських будинків культури та Центру культури та дозвілля селищної ради Чорнухинської територіальної громади. Виступили вокальні колективи, фольклорні ансамблі, хореографічні ансамблі, театральні колективи,  повідомили у Полтавському обласному Центрі народної творчості та культурно-просвітницької роботи..

“Це вже не вперше ми у цій громаді та приємно, що тутешні колективи відповідально ставляться відбирають номери до концерту, складають репертуар і готуються до зустрічі зі своїми глядачами”, — розповів голова журі, директор обласного Центру народної творчості та культурно-освітньої роботи Дмитро Соколов.

Фольклорні ансамблі зачарували співом a’cappella. Вправні, легкі юні танцівники хореографічних ансамблів, неначе казкові ельфи, виконували цікаві  балетмейстерські постановки.

Поділись з друзями!
error1
fb-share-icon