У Чорнухинській громаді планують встановити пам’ятник Григорію Сковороді. Вже оголосили архітектурний конкурс для визначення кращої проектної пропозиції пам’ятника Г.С. Сковороді.

Пам’ятник планують встановити на вулиці Центральній, повідомили на сайті Чорнухинської громади.

Кожен учасник Конкурсу може подати тільки одну проектну пропозицію з конкурсними матеріалами. У випадку, якщо учасник Конкурсу подає більше однієї пропозиції, усі конкурсні матеріали за його участю відхиляються незалежно від результатів Конкурсу.

При проектуванні слід урахувати місце розташування пам’ятника, оточуюче середовище, будівлі, які до нього наближені (адмінбудинок по вул. Центральній). Також при розробці ескізного проекту потрібно врахувати, що вартість виготовлення пам’ятника повинна бути в межах передбаченої суми у бюджеті Чорнухинської селищної ради на 2022 рік – 195 тис. грн., матеріал – граніт”, – йдеться у повідомленні.

Вимоги до оформлення конкурсної проєктної пропозиції:

проектні пропозиції можуть бути виконані в довільній техніці, з використанням будь-якого матеріалу;

планшети розміром А0 841х1189 в кількості 1-2 штук, ситуаційна схема в масштабі 1:2000, плани і фасади пам’ятника в масштабі з зазначеними розмірами, ілюстративні матеріали (фотографії, розгортки, візуалізації мінімум із двох протилежних точок обзору, тощо), макет (за бажанням автора) та електронна версія;

коротка пояснювальна записка з описом прийнятих рішень та техніко-економічними показниками (розміщується на планшетах);

фасадні зображення пам’ятника з розмірами.

Для участі у Конкурсі учасник подає комплект конкурсної проєктної пропозиції, оформленої відповідно до вимог, відповідальному секретарю Конкурсу у визначені терміни шляхом поштової відправки або особисто за адресою: смт. Чорнухи, вул. Центральна, 39, 1-й поверх, каб. 5, відділ містобудування, архітектури та житлово-комунального господарства виконавчого комітету Чорнухинської селищної ради, час роботи: понеділок – четвер з 8.00 до 17.00, п’ятниця з 8.00 до 16.00. У разі відправлення проєкту поштою, учасник повинен повідомити відповідальному секретарю дату відправлення і номер поштової квитанції.

Читайте також:

ДЛЯ УЧНІВ ПРОВЕЛИ ВІЙСЬКОВО-ПАТРІОТИЧНІ ЗМАГАННЯ

Поділись з друзями!
error1
fb-share-icon