18 та 19 вересня у Києві (Вишневе) відбулись фінальні  ігри Чемпіонату  України  по футболу  серед ветеранів 55 років і старші пам’яті   видатного  футболіста Володимира  Лозинського . 

В Чемпіонаті  взяли участь 9 кращих команд України, які були розбиті на 3 підгрупи. Це команди : «Абориген» Луцьк; «Сільмаш» Коломия; «Карпати» Мукачеве; «Буковина» Чернівці; Збірна Івано-Франківської  обл.; Збірна Вінницької обл.; «Сираї» Чернігівська  обл..; «Баришівка» Київська обл. та ФК Пирятин – Полтавщина. 

У фінальну  частину  потрапили  6 команд: 

Група «А» «Баришівка» Київська обл.

«Сільмаш» Коломия 

Збірна Житомирської  обл.

Група «Б» «Абориген» Луцьк 

«Ветеран» Вишневе  Київська обл.

ФК «Пирятин – Полтавщина»

Зігравши  внічию  1:1  з командою «Абориген» Луцьк  та обігравши з рахунком  5:0 «Ветеран» Вишневе  Київську  область. Команда ФК Пирятин-Полтавщина  зустрілась  за вихід  у фінал  з Житомирською областю, яку Пирятинці  здолали  з рахунком 5:4.

У фіналі  команда  ФК Пирятин – Полтавщина   зустрілась  з  титулованим  соперником  «Абориген» з  Луцька.  Основний час закінчився з рахунком 0:0, а у пробитті  одинадцятиметрових  штрафних ударів  кращими  були  ФК Пирятин – Полтавщина. Вперше в історії Полтавського  футболу Чемпіонами  в категорії 55 р.+ по футболу, стала команда ФК Пирятин-Полтавщина. Нагороди, Кубок  футболісти  отримали  від  тренера Національної Збірної України по футболу Петракова.

Нагадаємо  вболівальникам, що до  цього Пирятинці  були Чемпіонами  України  в категорії 40р.+; тричі  в категорії  45р.+ та двічі  вигравали Європейські трофеї. За ФК Пирятин-Полтавщина  грали Воротарі : Павло Паюров та Андрій Корсунський, гравці: Куванніков Віктор, Омельянчик  Віктор, Федан  Олександр, Коновальчук  Володимир, Зінченко Володимир , Сотніченко Віктор, Івко Анатолій, Кувальчак  Володимир, Матяш Анатолій, Маньковський Вадим, Стеценко  Валерій, Поляков Олександр та тренер Сергій Плетінь.

18  вересня команда ФК Пирятин  в  рамках  Чемпіонату  Полтавської області  по футболу  грала  на виїзді з командою лідером  «Стандарт» з Нових Санжар  і на жаль  поступилась  з рахунком 5:1. Гол  за Пирятинців забив Ігор Кривен

Поділись з друзями!
error1
fb-share-icon