.
На засіданні виконавчого комітету Пирятинської міської ради затвердили робочий проект будівництва велосипедної доріжки по Європейській.

Сьогодні, після довгого пояснення членам виконкому актуальності впровадження велисипедної🚲 концепції в місті, було затверджено робочий проєкт, який передбачає облаштування велосмуг по вул.Європейська🥳. Дуууууже сподіваюся🙏, що він не стане ще одним “талмудом”📕 в моєму кабінеті, як це сталося із круговим рухом на Цибаня-Визволення-Аврущенка або з тротуаром із велодоріжкою вздовж військомату. Це дісно крутий проєкт💪, який дозволить розвантажити тротуари від велосипедистів та врегулює всіх учасників дорожнього руху“, – написала на своїй сторінці головний архітектор міста Марина Зерґані.


Якщо проект пройде всі етапи і отримає підтримку з бюджету – доріжка буде реалізована наступного року. Проект передбачає нанесення майже 9 кілометрів спеціальної розмітки по вулиці, встановлення 169 металевих стійок та 21 опори з кронштейном, на які змонтується 315 дорожніх знаків, табличок до них та вказівників вулиць.
Окрім цього вздовж Європейської демонтують асфальтобетонні “лежачі поліцейські”, та замінять їх на спеціальні, з армованої гуми.
Ширина нових примусових обмежувачів швидкості за новими нормами має становити від 1,85. Нині ж їхня ширина 0,5м.

Поділись з друзями!
error1
fb-share-icon