Карантин ніби-то минув і можна знову очікувати туристів. Та чи є Пирятинщині чим їх привабити? Підприємці в нашій громаді вперто продовжують ігнорувати туризм як спосіб заробити. Сьогодні сектор туризму та охорони культурної спадщини міської ради в особі Олени Гуленко провів семінар з туризму для всіх бажаючих. Зацікавилося трохи більше 20 осіб. І дарма. Захід пройшов активно та цікаво. Лектор відповів на всі питання зі створення зеленої садиби, розробки туристичних маршрутів, презентації своїх територій. Хочу відзначити, що були на заході представники різних сіл громади. Тож будемо очікувати на розвиток зелених садиб.

Спікером семінару виступив запрошений експерт з туризму, координатор з розвитку мережі Greenways Ukraine Сергій Підмогильний

Сергій має понад 20 років практичного досвіду роботи в туризмі. Ініціатор та керівник ряду громадських ініціатив та організацій в туризмі. Консультант проектів міжнародної технічної допомоги та органів місцевого самоврядування з різних регіонів України. Автор ряду статей та видань туристичної тематики.

Поділись з друзями!
error1
fb-share-icon