З 19 жовтня по 24  жовтня в місті Берегове, Закарпатської області, відбувся Чемпіонат  України ГО «ВФСТ «Колос» по міні- футболу серед ветеранів 45р.+ 

В Чемпіонаті взяли участь 9 команд з областей:

Одеської ,Житомирської ,Закарпатської, Вінницької, Полтавської, Кіровограндської, Сумської, Черкаської та Київської.

Команди були розбиті  жеребом на 2 групи А і Б.

 Група «А» потрапили 5 команд:

В групу «Б» 4 команди: це

1. ФК «Пирятин» Полтавська область

2. «Радомишль» Житомирської області

              3. «Бірзула» Одеська область

              4. Кіровоградська область

ФК Пирятин обігравши з рахунком 2:0 Кіровоградську область   4:0 ; Житомирську область  та зігравши  внічию 1:1 з Одеською областю  потрапили в фінальну  частину  з 1 місця. Де зустрілись  з командою «Медея» Закарпаття ,яка  посіла  в своїй  групі 2 місце.

Також до фінальної частини пробились  команди Київської  та Одеської  областей. Обігравши команду  Закарпатської області  з рахунком 5:4  Пирятинці  вийшли  до фіналу  де зустрілись  з командою  Одеської області,  яка обіграла Київську область. Основний час закінчився з рахунком  4:4 . Але  в пробитті шестиметрових    штрафних ударів кращими були Одесити 5:4 на їхню користь .

Отож: 1місце за Одеською областю.

2місце за ФК Пирятин  Полтавська облласть

3 місце за Київською областю

4 місце за командою з Закарпаття . 

Фінал проходив у видовищній красивій  запеклій боротьбі,  де до останньої  хвилини  не було  відомо  хто  стане  переможцем. Виступ команди ФК Пирятин можна вважати вдалим, дивлячись  на майстерність команд учасниць. 

За Пирятинців  грали: воротар  Джеджера Ігор, Бих Сергій, Долинний Валентин, Заза Манія, Симоненко Сергій, Хлань  Володимир, Іродовський  Юрій  та Михайлик Олесандр, який  був визнаний  кращим гравцем турніру .

Також, 23 жовтня в Полтаві відбувся  8-й тур  Чемпіонату Полтавської області  по футболу по вищій лізі, команда «Інваспорт» Полтавської обл. приймала наших земляків ФК Пирятин  і здобула  переконливу  перемогу  з рахунком 4:0.

31 жовтня о 15 .00 год  на  стадіоні «Ювілейний»      м. Пирятин  відбудеться   9-й тур Чемпіонату  Полтавської області  по футболу  по Вищій лізі.

Команда ФК Пирятин  прийматиме  лідера Чемпіонату команди «Стандарт» Нові Санжари .

 Запрошуємо  вболівальників  прийти  та підтримати  команду.

Поділись з друзями!
error1
fb-share-icon