10 листопада в Лубнах (спортзал ДЮСШ) пройшли зональні змагання IV за ліком Гімназіади Полтавщини з футзалу серед юнаків 2006-2006 років народження.

За дві путівки до фіналу вели боротьбу шість команд, які зажеребом були розподілені на дві підгрупи – «А» і «Б». Це представники «ДЮСШ» (Лубни), Новооржицької ОТГ, «ДЮСШ» (Пирятин), «ДЮСШ» (Хорол), команда ЗЗСО Оржицької селищноїї ТГ і «ДЮСШ» (Гребінка).

Технічні результати матчів у підгрупах:

Новооржицьке – Хорол 3:1,

Пирятин – Гребінка 2:8,

Лубни – Новооржицьке 2:6,

Гребінка – Оржиця 7:2,

Лубни – Хорол 3:5,

Пирятин – Оржиця 8:4.

Отже, за підсумками змагань у підгрупах до фіналу вийщли гребінківчани з тренером Іваном Щеголем та новооржицька команда (тренер Володимир Яцько).

Склад команди з Гребінки:

Максим Борозна, Олександр Кубрак, Захар Головко, Олександр Барабаш, Ігор Павлович, Єгор Гуленко, Михайло Анісімов, Богдан Ічанський, Андрій Овчаренко, Олександр Запара.

Склад новооржиччан:

Віктор Свідов, Іван Зуб, Максим Онищенко, Руслан Бойко, Єгор Курашов, Артем Кавун, Дмитро Сердюк, Ярослав Єфімець, Микола Кіріке, Богдан Гапоненко, Євген Дронько, Костянтин Стеценко.

Матч за третє місце: Хорол – Пирятин 3:4.

Отже, «бронзу» здобули вихованці пирятинського тренера Миколи Бурого. У поєдинку за 5 місце лубенська команда (тренери Юрій Юрченко, Сергій Бортнік) мінімально перемогли з рахунком 4:3 оржиччан. Чомусь дивним і несподіваним для всіх був виступ господарів на цих змаганнях. Гадаю. Кращими на майданчику серед лубенців були Павло Перепелиця, Сергій Кучер і Костянтин Герасименко.

Автор: Юрій КЛИМЧЕНКО

Поділись з друзями!
error1
fb-share-icon