.

В одній з помешкань багатоквартирного будинку по Пушкіна 19 виявили гранату часів другої світової війни.  Мешканка будинку звернулась до редакції зі скаргою на роботу відповідних служб. Жінка говорить, що  гранату виявили ще вчора,  18 липня. Але до цього часу ніхто її так і не прибрав.


” гранату знайшли на підвіконні в будинку. Приїхала поліція, пожежники оглянули все навколо задокументували і поїхали. Поставили полісмена чергувати. Потім люди винесли її зі свого помешкання на вулицю. Я декілька разів запитували чому її не забирають, адже навколо за декілька метрів мешкають люди і бігають  діти? Вони лише на гранату надягли пакет та обгородили місце стрічкою. Граната вже день лежить на пекучому я сьогодні весь день телефоную і до пожежників і до Полтави. У Полтаві сказали що до них інформація про гранату надійшла лише сьогодні, інакше б давно виїхали. Я не розумію , чого тоді наші пожежники тут були вчора, а повідомили Полтаву лише сьогодні в обід.” говорить жінка.


Представники ж компетентних служб говорять, що діють за протоколом. Територію обгородили, для захисту місця залишили чергувати полісмена. Оскільки граната може виявитися бойовою, то з Полтави викликали спеціальну піротехнічну службу, яка і має забрати пристрій та ліквідувати його, адже наближатися до вибухового придмету мають право лише відповідні служби.

Поділись з друзями!
error1
fb-share-icon