Руслан Поїденчук – пирятинець, що багато років працює на літературній ниві. Руслан сучасний та стильний у своїй ліриці. Він грається зі словами та смислами, використовує посилання до інших авторів, вплітає в поезію музику. 

Автор неодноразово презентував твори на різних літературних вечорах, як от «Оранжевий вечір», «Спочатку було яблуко» (м.Пирятин), «Листи від осені» (м.Гребінка) та інші. Проте власної збірки поки не мав. Минулого року твори Руслана Поїденчука вийшли в збірці «На семи вітрах. Поезія мого міста», виданій відділом культури і туризму міської ради. І от настав зірковий час автора – вийшла власна книга.

На арт-проекті “Оранжевий настрій” із поетами Оленою Гуленко, Анною Комар, Яриком Кузьменком (Гребінка), Дмитром Лазуткіним (Київ).

«Це перша моя збірка, довгоочікувана, – говорить Руслан. – Видав її під псевдонімом Барков. Я дуже радий, що наші автори мають можливість видаватися в Пирятині. Це прекрасна ініціатива – місцеве книговидання. Сподіваюся, вона не згасне».

На наше прохання Руслан також пояснив назву збірки. 

«Чому саме «Невидимий щоденник»? Це художній образ нашого життєвого досвіду, нашої совісті, наших емоцій, почуттів, це наш такий багаж внутрішній. Саме тому я вирішив таку назву дати. Я думаю, вона увиразнює найбільш чітко весь мій авторський задум», – говорить Руслан.

Твори Руслана Поїденчука раніше друкувалися в публіцистичних виданнях: альманахах та антологіях. Презентацію ж першої власної збірки поки не планує, через карантин. Але на майбутнє всіх запрошує на цю подію. Слідкуйте за анонсами!

Автор: Мирослава Кочубей

Поділись з друзями!
error1
fb-share-icon