14 червня до Лубенського райвідділу поліції надійшло повідомлення від жительки села Городище, Чорнухинської громади, про те, що сусіди знайшли мертвим її чоловіка.

На місце події виїхала слідчо-оперативна група поліції. Під час огляду тіла потерпілого правоохоронці побачили явні ознаки насильницької смерті. Загиблим виявився 42-річний місцевий мешканець.

За даним фактом слідчим поліції відомості внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за кваліфікуючими ознаками частини 1 статті 115 (Умисне вбивство) Кримінального кодексу України.   

У ході проведення оперативно-розшукових та слідчих дій поліцейські виявили в приміщенні сараю тіло господаря домоволодіння, 1947 року народження, який покінчив життя самогубством – повісився.

За даним фактом слідчим поліції, під процесуальним керівництвом Пирятинського відділу Лубенської окружної прокуратури, відкрито кримінальне провадження за частиною 1  статті 115 (Умисне вбивство з позначкою “самогубство”)  Кримінального кодексу України.  Триває досудове розслідування.

Поділись з друзями!
error1
fb-share-icon