Жорстокі побиття в Пирятині не рідкість. Як і їхнє нерозкриття поліцією. Минулого року ми вже мали  випадок, коли група злочинців до смерті забивала  хлопця біля нічного клубу. Не зважаючи на десятки свідків – полісмени так і не змогли досі покарати винних. І ось знову в місті трапився  інцидент, який ледь не забрав життя  молодого чоловіка. 

8 січня   Олександр приїхав ввечері до своєї цивільної дружини в кафе “Мурка” в районі залізничного вокзалу. В цьому ж закладі також був ще один  хлопець. Денис Бохоня.  Денис неадекватно себе поводив, тому Олександр зробив йому декілька разів зауваження. Зі слів свідків, нападник був п’яним, а можливо і  під дією наркотичних речовин, тому на зауваження відреагував агресією і почав погрожувати  Олександру. Хлопець вирішив піти, і вже зібрався виходити, як неадекватний молодик напав на нього ззаду і почав бити.

“Він зробив йому зауваження, та хотів йти, коли той напав на нього зі спини, та наніс удар ліктем в область потилиці, потерпілий впав і втратив свідомість, Бохоня, почав його бити уже лежачого, на очах у свідків. Працівники кафе «Мурка», побачивши це, почали забирати Олександра, та закривати його собою. Нападаючий, розбив скляну пляшку та почав кидатись на всіх свідків”, – говорить один зі свідків

Коли  викликали поліцію та швидку – нападник швидко втік, і досі переховується. 

Ми поспілкувалися з друзями і знайомими Дениса Бохоні і вони розповіли, що це вже не перший такий прояв агресії нападника. 

“Ця тварина, систематично каліче інших, у квітні 2018 року, вже було побиття хлопця, але тоді батьки відкупилися! Постійні бійки на автостанції та біля місцевого клубу! Декілька заяв до поліції про побиття та хуліганство! А посадить цю паскуду ніхто не може”, – говорять знайомі

Потерпілий  був доставлений  до реанімаційного відділення пирятинської лікарні. Зараз його перевезли до Полтави. Стан хлопця тяжкий. У нього закрита черепно-мозкова травма, зламаний ніс, відмовили нирки. Пацієнта підключили до апарату, щоб запустити роботу нирок. Міська рада планує виділити допомогу на лікування.

Також  допомогти можна перказавши кошти на картку батька потерпілого. 5168 7573 4844 0357. ПриватБанк Марюхніч Геннадій ,батько 

Де знаходиться  злочинець по цей день – невідомо. Ні його дружина, ні батьки не знають, де він. Поліція тим часом бездіє. Знайомі Дениса говорять,  що у нього  є друзі в поліції, і він був у них так би мовити “інформатором” який приносив потрібну інформацію, тому  вони завжди “прикривали” його бійки і він уникав покарання. Окрім цього, нам стало відомо, що хлопець раніше брав участь в боях без правил. Також говорять, що він вже виїхав з країни. Ймовірно, саме через це поліція досі  і не оголосила його в розшук, щоб дати можливість втекти.

Поділись з друзями!
error1
fb-share-icon