Ініціювали процедуру імпічменту Президента України В.Зеленського представники проросійської партії ОПЗЖ

Як йдеться в повідомленні за грубі та систематичні порушення Конституції та законодавства України“.

Ця ситуація є цілком прогнозованою, адже спочатку по всій країні проросійська партія ОПЗЖ збирає тарифні мітинги ( при тому що це саме депутати від цієї партії мають газові родовища і вони ж підняли ціни на газ) Колишні регіонали по всій країні виводять людей на мітинги, цим самим зменшуючи довіру до нинішньої влади та підбурюють народ проти. Мета в них одна: провести дострокові вибори та захопити владу в країні і повернути її під вплив Росії. Достатньо подивитися на приклад Пирятина. Організатори тарифних мітингів Олександр Жайворонок, Олександр Люльченко – це все колишні регіонали. Разом з ними активно виступає ще один ймовірний прихильник ОПЗЖ – Олександр Бугайов. Також не забуваємо про знімальну групу проросійського телеканалу “ZIK” яка приїздила в Пирятин робити сюжет у супроводі тітушко, які напали на місцевих націоналістів. До речі, поліція тоді захищала тітушок, що дає зрозуміти, що правоохоронці готові як і в 2013 – стати на захист Росії та вбивати громадян України, як це робили беркутівці.

Депутатській фракції Політичної партії «ОПОЗИЦІЙНА ПЛАТФОРМА – ЗА ЖИТТЯ» у Верховній Раді України розпочати процедуру відсторонення В.Зеленського з посади Президента України в порядку імпічменту.

Керівним органам Партії скоординувати необхідні політичні, юридичні та організаційні ресурси для захисту прав, честі, гідності та ділової репутації народного депутата України, члена Політичної ради Політичної партії «ОПОЗИЦІЙНА ПЛАТФОРМА – ЗА ЖИТТЯ» Тараса Козака, а також прав журналістських колективів телевізійних каналів «112 Україна», NewsOne і ZIK.

Обласним партійним організаціям розпочати збір підписів за підтримку імпічменту Президента В.Зеленського за порушення Конституції та законів України, протиправне закриття телевізійних каналів «112 Україна», NewsOne і ZIK зокрема.

Місцевим партійним організаціям забезпечити роз’яснення позиції Партії з питань імпічменту Президента В.Зеленського українському суспільству.” – повідомляють в партії

Поділись з друзями!
error1
fb-share-icon