До нас звернувся місцевий мешканець Пирятина і попросив розповісти про його ситуацію. Чоловік живе на Котляревського. Днями до нього приїхали працівники водоканалу на службовій машині і пригнали трактора та повідомили, що зараз будуть розкопувати яму та відключати його від водопостачання. Причиною відімкнення назвали борг у 800 гривень. Пенсіонер обурений, адже говорить, що він не відмовляється сплачувати борг, але зараз у нього немає коштів заплатити, адже знаходиться вдома після лікування і все витратив на ліки.

“Працівник водоканалу почав кричати на мене, руками розмахував і показував трактористу де копати. Сказав що мені відріжуть зараз воду, а потім я буду їм платити 15 тисяч за підключення. Я сказав йому, що є постанова яка забороняє в період карантину відключати споживачів через заборгованість, на що він мені відповів, що йому ці постанови до одного місця” – розповів чоловік

Зі слів чоловіка, сусіди які побачили такі дії працівників водоканалу прибігли і почали “обороняти територію” та не дали комунальникам копати яму.

Моя жінка показує йому 500 гривень, каже що ось все що залишилилося у нас в домі. більше нема нічого. А він вихопив у неї ті гроші, і разом з бригадою поїхав нічого не сказавши” – говорить чоловік

Після цього чоловік говорить, що намагався додзвонитися до керівника водоканалу, але його весь час не було на місці. Ми також намагалися сьогодні протьогом дня додзвонитися за номером керівника, але поспілкуватися з ним і почути його коментар з приводу цієї ситуації, чи спростувати її так і не змогли.

Поділись з друзями!
error1
fb-share-icon