Депутат міської ради Олег Куча звернувся до міської ради із запитом та проханням врятувати русло річки від здачі його  в оренду та  зміни цільового призначення.

 Мова йде про маловодну річку “Гнилогуз” яка є руслом Удаю. Ця річка має довжину в 12 кілометрів і  час від часу пересихає, потім знову  поновлюється. Протікає вона між Дейманівкою та Прихідьками. 

 “У 2019 році на дві ділянки в цьому районі було змінено цільове призначення. Нам їх вже передали в громаду  як землі с/г.  Це ділянки 23 та 32 гектари які хочуть використовувати під оранку. Це неприпустимо! Там знаходиться так званий міліцейський ставок, туди  часто їздять молодята випити шампанського та сфотографуватися. Ми маємо зберегти це місце для наших дітей і не допустити його знищення” – заявив Олег Куча

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Міська рада не буде брати на свій баланс газотранспортну мережу

Депутат закликав своїх колег  винести це питання на розгляд, розібратися в ситуації та проголосувати за зміну цільового призначення землі назад, щоб ця територія була збережена. До слова, то у 2019 році область виділила кошти на поглиблення цієї маловодної річки та її розчищення.

Поділись з друзями!
error1
fb-share-icon