21 листопада в Україні відзначають День Гідності та Свободи. У листопаді 6 років тому у центрі Києва розпочалась Революція Гідності. Євромайдан як його називали спочатку, був викликаний протестом громадян України проти протиправного розгону злочинною владою Януковича і його прибічників по всій країні мирної акції студентів та громадських активістів, які вийшли проти відходу політичного керівництва країни від законодавчо закріпленого курсу на Європейську інтеграцію та подальшою відмовою від цього курсу. Одними з головних причин протестів стали надмірна концентрація влади в руках Віктора Януковича та його «сім’ї», небажання народу України миритись з перетворенням країни не лише де-факто, але і де-юре на одну з колоній Росії

Idea Bank  [CPL,API ] UA

Пирятинська громада одна з перших в Україні тоді підняла біля будівлі міської ради прапор Євросоюзу, даючи зрозуміти, що і керівництво міста і жителі громади не згодні з політикою злочинної влади.

Начальник відділу культури Олена Гуленко та спеціаліст відділу освіти Олексій Шевченко

Сьогодні хвилиною мовчання та покладанням квітів до пам’ятного знаку “Героям Небесної Сотні” працівники міської ради та присутні вшанували Героїв Небесної Сотні та військовослужбовців-пирятинців, які, виконуючи свій обов’язок загинули на Сході України.

Поділись з друзями!
error1
fb-share-icon