“Укрзалізниця” відправила в перший рейс поїзд з найдовшим залізничним маршрутом – він долає на своєму шляху 1806 кілометрів.

Як повідомили у прес-службі УЗ, поїзд №5/6 маршрутом Маріуполь – Рахів сполучає 7 областей і робить зупинки в Запоріжжі, Дніпрі, Білій Церкві, Львові, Івано-Франківську, Яремчі, Татарові, Ворохті, Ясіні та Квасах.

Поїзд курсує через день: по парних числах він відправляється з Рахова, по непарних – з Маріуполя. При цьому час в дорозі становить 27 годин 34 хвилини, якщо їхати з Маріуполя в Рахів. Та 28 годин 46 хвилин, якщо прямувати у зворотньому напрямку.

Вагони, з яких сформовано поїзд, обладнані сповивальними столиками, екологічно чистими туалетами, системами відеоспостереження в зонах спільного користування, системою сучасного кондиціювання повітря, розетками та USB-портами, а також сигналізацією в кожному пасажирському купе, мають збільшений обсяг багажного відділення, а також покращене освітлення: всередині кожного купе встановлений пульт регулювання освітлення з 4 режимами, індикатором зайнятості вбиральні та кнопкою виклику провідника.

Читайте також:

10 ПЛЮСІВ КАРПАТ ДЛЯ НОВАЧКА

Поділись з друзями!
error1
fb-share-icon