Чи не кожен житель Пирятина знає, що наше місто славетне не лише сирзаводом, який до речі, вже з 2022 року можуть закрити, а й тим, що в місті немає жодного парку. Але вже наступного року в місті може з’явитися перший парк. На бюджетній сесії міської ради виділили кошти на реалізацію цього проекту. Паркову зону планують облаштувати  в районі спального масиву по вулиці Полтавській. Про це повідомила депутат міської ради Аліна Захарченко, яка була ініціатором облаштування території. 

Проект який подавався на громадський бюджет

“Жителі мого мікрорайону на автостанції чекають цього вже не один рік. А я рада, що нарешті справа зрушила з місця, і в цьому районі може з’явитися перший в місті парк”, – говорить Аліна Захарченко

Під час толоки

До слова, то вже не перший рік Аліна Захарченко зверталася з пропозицією облаштувати парк. Цьому передували багаточисельні суботники, організовані нею. Декілька разів вона спільно з активістами подавала проекти на громадський бюджет. Проте активність мешканців була низькою і проект не набирав необхідну кількість голосів. Щоб популяризувати цей мікрорайон, Аліна Захарченко була одним з ініціаторів започаткування там щорічного карнавалу “Королева Бензоколонки”. У цьому році депутат змогла “вибити” для мікрорайону перший в місті дитячий майданчик зі штучним покриттям. 

Тетяна Чайка та Аліна Захарченко під час толоки

Для облаштування парку виділили понад 800 тисяч гривень. За ці кошти планують прокласти тротуар, встановити лавки з ліхтарями та сміттєві урни. 

Читайте також:

У СОСНОВОМУ ПАРКУ БІЛЬШЕ НЕ УСАМІТНИТИСЯ КОХАНЦЯМ

Поділись з друзями!
error1
fb-share-icon