7 квітня – Всесвітній день здоров’я!

Саме цього дня в 1948 році набув чинності Статут Всесвітньої організації охорони здоров’я, підписаний у липні 1946. Щороку тематичні дня присвячені певним аспектам. Кожна тема відображає пріоритетну царину діяльності, що є актуальною для ВООЗ на даний момент.

2021 рік оголошений Міжнародним роком медико-санітарних і соціальних працівників на знак поваги і вдячності працівникам медичної та соціальної сфер за їх наполегливу самовіддану працю. У цьому році ВООЗ проводить кампанію під гаслом «Захищати. Допомагати. Об’єднувати зусилля».

У нашій суспільній свідомості поширена одна дуже проста думка, безпосередньо пов’язана з питаннями здоров’я і проблемами його відсутності: «Буде здоров’я – решта додасться», – так звучить це багатовікове спостереження. І дійсно, наявність або відсутність у людини цього найціннішого стану, докорінно визначає її повсякденне життя, соціальне і суспільне оточення.

Здоров’я – це справжнє багатство, наявність якого ми з вами інколи ігноруємо. Тому, шановні мешканці Пирятинщини, пропонуємо вам долучитися до акції «Будь здоров!» з нагоди Всесвітнього дня здоров’я і в рамках діяльності проєкту HealthLink «Прискорення зусиль з протидії ВІЛ/СНІДу в Україні» http://aph.org.ua/uk/nasha-robota/ukraine/health-link_ua/ отримати безоплатні посуги на базі “СОЦІАЛЬНОЇ ЛАБОРАТОРІЇ”.

А сьогодні долучайтесь до амбасадорів паблік хелс — завантажуйте спеціальну рамку на аватарку https://bit.ly/3sWDCK5.

Поділись з друзями!
error1
fb-share-icon