Вже не перший рік в громаді діє програма яка допомагає малому бізнесу розвиватися

Місцеві підприємці які бажають покращити та вдосконалити свою діяльність можуть отримати фінансову допомогу з бюджету. Для цього потрібно падати заявку та виконати умови.

Начальник управління економіки Ірина Солдатова та заступник міського голови Тамара Коваленко зустрілися з підприємцями які перемогли у минулорічному конкурсі. Моніторингова група завітала до швейної майстерні ФОП Оксани Збігнєвої Оксана презентувала придбане в рамках бізнес-плану швацьке обладнання японського виробництва, яке дозволяє знизити вдвічі термін пошиву виробів за рахунок задіяння одночасно декількох функцій. Введення в експлуатацію нової техніки полегшує перехід на технології масового виробництва спецодягу, постільної білизни, віконних штор під середні та великі замовлення. Витрати на придбання склали близько 35 тис.грн, з них 23 тис.грн. надійшли з бюджету у вигляді безповоротної фінансової допомоги. За словами пані Оксани участь в конкурсі допомогла їй скласти грамотний бізнес-план і втілити його в життя.

Ще один переможець проектц ФОП Валентин Коваленко. Бізнес-ідея Валентина полягала у придбанні багатофункціональної дискової борони та комплекту насадок для автоматизації виконання цілого ряду сільгоспробіт, загальна вартість якої склала 42,6 тис.грн. Враховуючи, що минулий 2020 рік був складним для місцевих фермерів, дуже важливою стала фінансова допомога міської ради в розмірі 27 тис.грн., яка була використана як співфінансування бізнес-плану. Збірка і використання комплекту обладнання розпочнеться із початком весняно-польових робіт.

Підписуйся на наш Instagram Telegram канали

Поділись з друзями!
error1
fb-share-icon