Інцидент стався в суботу ввечері в супермаркеті АТБ, розташованому на Січеславською Набережній, 13, у Дніпрі. Чоловік ледь не вбив 19-річного хлопця прямо в магазині. Інцидент зафіксувала камера відеоспостереження.

За наявною інформацією, чоловік в ході виниклої сварки жорстоко побив хлопця, 2001 року народження, завдавши йому численні удари руками і ногами по тулубу та голові. Побиття підлітка тривало близько 5 хвилин.

Зловмисник без будь-якої причини почав бити молоду людину. Він завдав йому ударів ногами та руками. Охоронець супермаркету АТБ тільки спостерігав за тим, що відбувається. Спершу він намагався зупинити напад, але згодом зник з місця події.

В результаті жорстокого побиття молодик отримав відкриту черепно-мозкову травму, струс головного мозку, рани правої скроневої області і сильний забій хребта. Постраждалого з у важкому стані госпіталізували до лікарні.

За словами очевидців, поліція затримала 33-річного місцевого жителя, який влаштував дебош. Як виявилося, він працює програмістом в одній з фірм Дніпра.

Нападника затримали співробітники правоохоронних структур. З’ясувалося, що чоловік перебуває на обліку у психіатра.

Чоловікові вже вручили письмове повідомлення про підозру у вчиненні кримінального злочину за ч. 1 ст. 115 КК України (Замах на вбивство). Зловмисник затриманий в порядку ст. 208 КПК України.

Відео 18+!

Поділись з друзями!
error1
fb-share-icon