16 квітня в Хоролі  відбувся благодійний турнір  на  підтримку  Збройних сил  України  з міні – футболу  серед ветеранів  віком 50р.

В турнірі  взяли  участь  6 команд Полтавської  області, щоб  продемонструвати  свою  громадську позицію і підтримати наших  героїв. Переможених  на цьому турнірі  не було , але  за спортивним  принципом  команди  були розділені  на групи « А» і «Б».

Команда ФК Пирятин  обігравши  команди  Полтави  з рахунком 1:0  та збірну  Гребінки  3:2 вийшла  до  фіналу, де зустрілась  з переможцем  групи « Б» командою  «Гарант» Кременчуцького району.

В цікавій , напруженій  боротьбі  перемогу  здобули  Кременчужани  з  рахунком  3:1. Срібні нагороди  у Пирятинців, для початку футбольного сезону  не так  уже й  погано,  бронза  у команди  з  Лохвиці.  Зібрані 12 тисяч 600 грн.  були перераховано  на підтримку ЗСУ. Пирятинці  виступали  в такому  складі: воротарі: Рикун  Вадим , Ралець Павло; гравці: Бих  Сергій,  Ляшенко  Володимир, Заза Манія, Долинний  Валентин , Симоненко Сергій, Медяник Андрій,  Штепа  Сергій  та тренер Плетінь Сергій.

АНОНС

23 квітня 2022 року  на стадіоні «Ювілейний» міста  Пирятина відбудеться відкриття  футбольного  сезону  футбольним турніром  4-х  команд  ветеранів  45р.+, з міст: Полтави,  Лохвиці, Пирятина  та Гребінки. Кошти, які будуть зібрані по закінченні турніру будуть  перераховані  на  підтримку Збройних  сил України.  Початок турніру о 10 год.

Читайте також:

ПІД ПОЛТАВОЮ ПРОЛУНАЛИ ВИБУХИ: Є ЖЕРТВИ

Поділись з друзями!
error1
fb-share-icon