Традиційний лубенський волейбольний турнір цього року був проведений із родзинкою.

Ігри відбувалися серед юнаків 2008 р.н. та тривали два дні – 7-8 грудня. У спортивному залі місцевої ДЮСШ змагання за кубки і нагороди вели боротьбу сім команд з трьох областей України. Серед них дві полтавські ВК «Максимус» і «ДЮСШОР № 2», кременчуцька «КДЮСШ», лубенська «ДЮСШ», прилуцька «КДЮСШ», решетилівська «ДЮСШ» і столична «КСЛІ», що представляла Київський спортивний ліцей-інтернат.

На урочистому відкритті змагань були почесні гості, і насамперед це Катерина Ткаченко – лубенська спортсменка, яка зараз представляє університетську команду з волейболу штату Орігон (США).

Олександр Біленький, Катерина Ткаченко та її батько тренер Олександр Ткаченко

Також відкривав турнір міський голова Олександр Грицаєнко, голова Полтавської обласної ради, палкий прихильник волейболу Олександр Біленький та обласний депутат і регіональний директор ТОВ «Баришівська зернова компанія» Василь Стасовський.

Василь Стасовський

Катерина Ткаченко подарувала футболки гостям волейбольного свята. А від спонсора змагань (ТОВ «Баришівська зернова компанія») комплект волейбольної ігрової форми та сучасні волейбольні м’ячі дісталися господарям змагань – лубенській «ДЮСШ» (тренер-викладач Вікторія Березняк).

Сім команд на турнірі були за жеребом розподілені на дві підгрупи – «А» і «Б». Технічні результати поєдинків у двох підгрупах:

«КСЛІ»– «ДЮСШ» (Лубни) 2:0,

«КДЮСШ» (Кременчук) – «КСЛІ» 1:2,

«ДЮСШ» (Лубни) – ВК «Максимус» 0:2,

«ДЮСШ» (Решетилівка) – «СДЮСШОР № 2» (Полтава) 1:2,

«КДЮСШ» (Кременчук) – ВК «Максимус» 0:2,

«КДЮСШ» (Прилуки) – «ДЮСШ» (Решетилівка) 2:1,

«ДЮСШ» (Лубни) – «КДЮСШ» (Кременчук) 0:2,

«ДЮСШОР № 2» (Полтава) – «КДЮСШ» (Прилуки) 0:2,

ВК «Максимус» – «КСЛІ» 2:0.

У наступному ігровому дні змагань були вже півфінальні поєдинки і фінали. Результат першого півфіналу: «Максимус» – «СДЮСШОР № 2» 2:0.

Другий півфінал: «КСЛІ» – «КДЮСШ» (Прилуки) 2:0.

Зустріч за «бронзу»: «КСЛІ» – «СДЮСШОР № 2» 2:0.

«Золотий» поєдинок: «Максимус” (Полтава) – «КДЮСШ» (Прилуки) 2:0.

Отже, на турнірі переможне звання вибороли юні полтавські волеболісти з тренером Іриною Юрченко. Переможець та призери отримали кубки, медалі, грамоти, також всі учасники змагань – солодкі призи від лубенських спонсорів. Роль суддів на змаганнях виконали Юрій Тягній, Вікторія Березняк і Юлія Голобородько. Організатори турніру висловлюють вдячність за надання приміщення для волейбольних змагань і допомогу в його організації дирекції ДЮСШ м. Лубни.

Поділись з друзями!
error1
fb-share-icon