До Дня Збройних Сил України вихованці Молодіжної громадської організації “Євроклуб-Лубни” разом з тренерським складом на чолі з тренерами Вадимом Лютим, Богданом Янголом та учасниками АТО  Антоном Степаненком, Владиславом Стрільченком відвідали три шкільні навчальні заклади Лубенського району.

Побували в Березотіцькій загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів, Опорному закладі “Вовчицький ліцей імені В.Ф. Мицика”, Литвяківській загальноосвітній школі І-ІІІступенів. Основна мета заходу – популяризація спорту, патріотичне виховання молоді та заохочення до здорового способу життя. 

Для проведення уроку мужності спортсмени “Євроклубу-Лубни” привезли з собою необхідний спортивний інвертар та проводили показові виступи, тренери пояснювали тонкощі різноманітних прийомів, важливість швидкої реакції та вміння мислити на кілька кроків наперед.  

Також під час свого виступу керівник “Євроклубу Лубни” Вадим Лютий наголосив на техніці безпеки, якої вони дотримуються у своєму спортивному комплексі, особливо з наймолодшими вихованцями. У цей день в усіх навчальних закладах відбувся теплий прийом, діти задавали багато питань, в Литвяках учні навіть організували спортсменам невеликий концерт, а у Вовчику вихованців пригостили узваром та смачними пиріжками.

Як школярі, так і спортсмени Молодіжної громадської організації залишились в захваті від уроку мужності, організованого до Дня збройних сил України. Керівник “Євроклубу-Лубни” Вадим Лютий висловлює подяку директорам та виховатилям навчальних закладів, які активно допомагали в організації заходу.

Поділись з друзями!
error1
fb-share-icon