у Пирятині відбулася неймовірна та унікальна подія. За підтримки Пирятинської міської ради у нашому місті вперше проходили Всеукраїнські змагання „Першість клубу скандинавської ходи „LifeHappy‘‘. Організатором змагань у Пирятині була Олена Кошовченко та її колеги.

Клуб „LifeHappy“ – один з перших найчисельніших в Україні. У 2018 році змагання Клубу були занесені в Книгу Рекордів України за наймасовіший захід зі скандинавської ходи.

Привітав учасників змагань міський голова Олексій Рябоконь та президент Всеукраїнського та Міжнародного клубу скандинавської ходи „LifeHappy‘‘ Марина Дороган. Побажали успішного старту та перемоги. 

У змаганнях взяли участь любителі скандинавської ходи з різних міст України. Переможців визначено за віковими категоріями, нагороджено медалями, грамотами та подарунками.

У командному заліку в змаганнях зі скандинавської ходи „Першість клубу „LifeHappy‘‘ І місце посіла команда Пирятина, ІІ – команда Києва, ІІІ – у команди з Чернігівщини. 

Святкову атмосферу створювали вихованці та викладачі Центру дитячої та юнацької творчості.

Дякуємо генеральному спонсору змагань ТОВ “Пирятинський сирзавод” та компанії “Оріфлейм”.

Марина Дороган, президент Всеукраїнського клубу скандинавської ходи „LifeHappy” вручила Подяку Пирятинській міській раді та особисто голові Олексію Рябоконю за підтримку та створення належних умов для проведення цього заходу. 

Поділись з друзями!
error1
fb-share-icon