Другий день підприємці, які через карантинні обмеження вимушено призупинили свою роботу, протестували під міською радою.

Вимоги – незмінні: дати їм можливість працювати та відмінити сплату податків на період, за їхніми словами, безпідставно закритих робочих місць.Про це повідомили у Миргородській міській раді.

Протокольним рішенням обласної комісії з питань ТЕБ та НС було заборонено торгівлю непродовольчими товарами. Підприємці, які працюють на ринку та в торговому центрі, вимагають ухвалення справедливого рішення для всіх підприємців. Люди, обурені рішенням обласної комісії ТЕБ і НС, вимагають привести його у відповідність до розподілу карантинних зон.

Після перемовин з представниками міської влади вони передали чергове звернення, де виклали всі вимоги, адресовані керівництву міста, області та Уряду.

Під час зустрічі з підприємцями виконувач обов’язків міського голови Олександр Острянин наголосив, що робота для зменшення соціальної напруги і позитивного вирішення проблеми не припиняється.

Приєднуйся до нас в Instagram Facebook Telegram

Поділись з друзями!
error1
fb-share-icon