Під час громадських обговорень  жителі Пирятина висловилися проти погодження  програми фінансування громадської організації “Рада ветеранів” Громада була обурена тим, що 245 тисяч  коштів платників податків  виділено для  підтримки пропаганди кремля.

 “Та цього Дубецького гнати треба, а не гроші йому давати! Він відкрито пропагує  радянську владу, а гроші використовує на пиятику в ресторані, а не на підтримку когось. Ми повинні взагалі в місті заборонити діяльність його партії ОПЗЖ,  а не гроші йому давати. Чого міська рада підтримує  пропагандистів,  коли в нас є багато інших громадських організацій? Це і  АТОвці, і афганці та інші.” – висловився житель міста. 

Заступник міського голови Тамара Коваленко заперечила думки громади  і виступила в захист Богдана Дубецького. 

Ця організація працює вже багато років, тому ми повинні давати їй гроші, адже вона має статус всеукраїнської. І до того ж,  Богдан Васильович опікується ветеранами війни, АТОвцями, чорнобильцями та багато ким ще. Третина жителів громади входять у його організацію, того ми маємо давати йому гроші на зарплату та статутну діяльність.” – сказала Тамара Коваленко.

ЧИТАЙ ТАКОЖ: “Ціна за куб газу буде 3.60” – представник ініціативної групи

Присутніх не задовольнила така позиція міської ради. Воно і не дивно, адже  як говорять самі члени цієї організації, ніякої допомоги від Богдана Дубецького вони не отримують, а протоколи про зібрання він підробляє. До прикладу, то в програмі Дубецького було закладено 5 тисяч гривень на участь у заходах з нагоди 8 березня. Навіть не на організацію цього дня, а на участь у ньому, адже організовували святкування працівники культурно-громадського центру, і бюджет заходу був менший в декілька разів. Що за ці гроші мала зробити організація ветеранів не відомо. Та і взагалі не зрозуміло, яке відношення ця організація має до 8 березня? Але факт є фактом – міська рада будь що  намагається захистити Богдана Дубецького і “вибити “ йому фінансування за рахунок платників податків. Після того як ситуація набула розголосу, то програму російського пропагандиста затвердили лише частково, виділивши йому гроші на зарплату лише на 3 місяці. Але ймовірно, що в подальшому кошти таки виділять в повному обсязі.

Поділись з друзями!
error1
fb-share-icon