Підприємець з Пирятина не погодився з рішенням виконавчого комітету та подав до суду. Пам’ятаєте історію про те, як минула каденція ради заборонила на території громади продавати штучні квіти? Так от, пирятинські підприємці не погодилися з цим і подали до суду. Тож полтавський апеляційний суд в особі судді Гігляви Ольги дозволилив продавати штучні квіти в ОТГ та виплатити компенсацію за судові витрати підприємця.

Визнати протиправним та нечинним рішення Виконавчого комітету Пирятинської міської ради Полтавської області від 25.03.2020 №88 “Про заборону використання штучних квітів, виготовлених із синтетичних полімерів, на об`єктах благоустрою Пирятинської міської ОТГ. За рахунок Виконавчого комітету Пирятинської міської ради Полтавської області на користь ОСОБА_1 судові витрати по сплаті судового збору в сумі 840,80 грн (вісімсот сорок гривень вісімдесят копійок). – йдеться в повідомленні.

Як нас стало відомо, оскаржувати рішення суду міська рада наміру не має. Тож штучні квіти знову можна буде спокійно купити на полиціях магазинів.

Поділись з друзями!
error1
fb-share-icon