У галереї образотворчого мистецтва Лубенського краєзнавчого музею імені Гната Стеллецького відкрили збірну виставку художників “Зимовий сонет”. Це живописні пейзажі, затишні натюрморти, переважна більшість – олійний живопис, однак є і роботи написані аквареллю, акрилом, присутня також аерографія та графіка

На виставці представлено 62 роботи 34 художників, зокрема членів НСХУ із Лубен та Полтави: Володимира Мірошниченка, Ігоря Рудя, Володимира Пашкевича, Олександра Мірошніченка, Ярослава Терновського та Володимира Семенюти, члена Національної спілки архітекторів України. Взяли участь у виставці також художники-лубенці: Алла Демура, Віктор Бабенко, Віктор Юр’євич, Євген Юр’євич, Зоя Микитенко, Любов Андрієвська, Людмила Квітка, Марина Сацура, Наталія Власенко, Оксана Добрич, Олександр Куц, Олена Брежнєва, Ольга Салій, Ольга Таран, Петро Костиря, Сергій Мамедов, Юлія Власенко, Юлія Прийменко та Тетяна Клемазова з м.Полтави, Діана Дрига та Оксана Бутенко із Оржиччини, Анатолій Шкурко та Володимир Гамирін із Миргорода. Цьогоріч уперше взяли участь художники із Хорола: Віра Рубан, Владислав Тритяк, Микола Mазуренко, Тетяна Міщенко та наймолодша 9-річна учасниця виставки – Софія Кіяшко (м. Лубни).

На виставці представлені також роботи з музейних фондів Оксани Власенко-Заячківської та “Засніжило. Кукурудзиння” Василя Лапушкіна з особистої колекції Сергія Герасімова.

Виставка триватиме до 15 лютого.

Читайте також:

ПІД ЛУБНАМИ ВАНТАЖІВКА ЗБИЛА ДВОХ ЖІНОК

Поділись з друзями!
error1
fb-share-icon