Друже! Не зупиняйсь!
Бери і йди!
До своєї мети
Бо тільки ТИ
Тільки ТИ
Сценарист!
Герой свого фільму і…
Авантюрист

Це рядки із пісні лазірківського музиканта Олександра Богомолова. Почути їх можна було на квартирнику 31 жовтня. Захід зібрав фанатів рок-музики, друзів та знайомих, молодь, якій так не вистачає культурних подій. Атмосфера привітна, майже домашня. Після заходу знайомимося із його ініціатором Олександром Богомоловим.  

«Давно хотів провести подібну річ, але не було можливостей, приміщення та досвіду. Та нарешті зірки зійшлися і ось ми провели цей квартирник, – розповідає Олександр. – Яка в принципі ціль? Розвиток молоді в музичній сфері, розвиток культури рок-музики, бо в селах все ж переважає народна та естрадна творчість»

Виявляється, Олександр та його друзі-музиканти змогли домовитися про безкоштовне приміщення для репетицій із керівництвом територіальної громади, та не лише самі грають, а й займаються із дітьми, яким цікава рок-музика. Збираються в дитсадку (у кімнатах, що пустують), у другу зміну. Фактично ведуть музичний гурток. Проте… безкоштовно. 

«Квартирник був певним звітом нашої роботи з дітьми, – говорить Олександр. – У майбутньому плануємо провести захід у Будинку юнацької та дитячої творчості, у них все таки є сцена».

Олександрові 18, студент Лазірківського ПТУ, навчається на кухара-кондитера. Не тому що, нема куди більше піти, а за покликанням. Признається, що приготування їжі – його пристрасть! Любить готувати пасту з різними соусами, лазанью, салати.  Музикою займається вже 6 років. Спочатку створив кавер-бенд “Non Stop”, у якому грали Ростислав Чепа, Юля Семичасна, Дмитро Чекалдін та Олександр Снопок. Потім вирішив робити свою музику – у стилістиці української міфології. Рок з елементами етнічной музики. Назвав гурт “Примарна Варта”. 

«Проблема була в тому, щоб знайти професійних музикантів та людей, які хочуть серйозно цим займатись, – згадує Олександр. – Один час навіть їздив в чудове село Майорщина. Там грав трішки. Рекомендую туди потрапити і познайомитись з їх директором СБК Максимом Хрещиков – цікава й талановита людина. Не пожалкуєте!» 

«На квартирнику в Лазірках виступили Володимир Чельцов – людина, яка навчила мене і моїх товаришів грати на музичних інструментах. Андрій Зайченко – напевно один з найкращих вокалістів у районі. Голос у нього неймовірний! Вокалістка Юлія Семичасна, яка співала з нами із самого початку. Наш барабанщик Ростислав Чепа, без якого ми ніколи не можем обійтись. А також дітвора: барабанщики Руслан Скляр, Гліб Оленченко. Бас-гітаристи Олександра Чельцова, Юлія Прачук, Юрій Манжос, Софія Єрченко. На перкусії грала наша найменша вихованка Єва Кравченко».

Організатори вирішили не прив’язуватись до Хеловіну. Хоча кілька пісень було в цій стилістиці: «Орися» гурту «Мандри» та «Девушка и граф» гурту «Король и Шут». Окрім смачної музики, на заході пригощали чаєм та кавою. Якщо карантин дозволить, то Олександр Богомолов планує провести ще низку культурних заходів у Лазірках. Адже попит у глядачів є. А в рок-музикантів є що запропонувати. А поки читайте щирий авторський текст і плануйте, як відвідаєте наступний захід 😉 

Коли втрачаєш ти надію у своїх очах,
Зупиняєшся, закінчуєш свій шлях
Постій, подумай…
А може блін і ні!
Хто режисер…
У твоєму кіні!
Приспів
Друже! Не зупиняйсь!
Бери і йди!
До своєї мети
Бо тільки ТИ
Тільки ТИ
Сценарист!
Герой свого фільму і…
Авантюрист
І знову ти берешся до справи
Не покидаючи, ти, цілі працюй!
Подумай про те що…
Життя прекрасне!
Візьми і всим тілом…
Ти це просто відчуй!
Поділись з друзями!
error1
fb-share-icon