Свою роботу новий начальник гребінківської поліції Олександр Шаповаленко почав вдало – викрили незаконне казино. До речі, під керівництвом попереднього начальника поліції Олексія Возного гральний заклад працював без проблем. До сектору поліцейської діяльності №1 (м. Гребінка) Лубенського районного відділу поліції звернулась місцева жителька, яка повідомила, що в місті Гребінка,  на вулиці Євгена Гребінки, незаконно працює гральний заклад. На місце події одразу виїхала слідчо-оперативна група.

У рамках кримінального провадження, відкритого за кваліфікуючими ознаками частини 1 статті 203-2 (Незаконна діяльність з організації або проведення азартних ігор) Кримінального кодексу України, за вказаною заявником адресою слідчим проведено невідкладний обшук, в ході якого вилучено речові докази.   Дмитро Майборода, тимчасовий виконувач обов’язків начальника Лубенського районного відділу поліції, повідомив:
«У ході проведення слідчих дій поліцією вилучено 8 комп’ютерів, 6 моніторів та іншу комп’ютерну техніку, що використовувалась для надання послуг із незаконного грального бізнесу. Наразі тривають слідчі дії та встановлюється коло осіб, причетних до протиправної діяльності».Нагадаємо, що санкція частини 1 статті 203-2 Кримінального кодексу України передбачає штраф у розмірі від 170 тисяч до 680 тисяч гривень. 

Поділись з друзями!
error1
fb-share-icon