Цікавий матеріал знайшов в архівах газети “Пирятинська правда”. Виявляється, що в той момент коли районна газета “Пирятинські вісті” активно підтримувала політику Януковича і представників його злочинної влади в Пирятині – депутати районної ради хотіли за бюджетні гроші встановити твердопаливний котел у редакції газети. На той момент газета ще не належала партії Батьківщина, тому Сергій Пазюк категорично виступав проти трати бюджетних коштів на це.

Сергій Пазюк: «Пирятинські вісті» могли самостійно вирішити питання з котлом

На 24-й сесії Пирятинської районної ради депутати не підтримали районну цільову Програму «Оптимізація використання теплової енергії та економія енергоресурсів у приміщенні редакції районної газети «Пирятинські вісті».

З 21 депутата виступили проти Програми 2-і особи, утримались 4-и, а підтримали 15-ть осіб. Проте, щоб Програму затвердити, потрібна була більшість, тобто 16 голосів. Відповідно, не вистачило одного голосу, щоб затвердити районну цільову Програму.

Підкреслю, що районні депутати двічі голосували. Проте, і після другого голосування результат залишився наступним: 15 – за, 2 – проти, 4 – утримались.

«Я вдруге не підтримав цю Програму, оскільки вважаю, що доцільно гроші платників податків направити на соціальні об’єкти нашого району: амбулаторії, фельдшерсько-акушерські пункти та сільські будинки культури. До речі, я спитав на сесії у Тамари Білобрової (начальник відділу культури та туризму Пирятинської райдержадміністрації-ред.) про проблеми з опаленням об’єктів культури і вона підтвердила, що проблеми існують», — заявив депутат Пирятинської районної ради Сергій Пазюк.

Також депутат зазначив, що редакція могла б вирішити питання з опаленням редакції, наприклад, торік.

«Торік «Пирятинські вісті» мала прибуток з політичної реклами. Хіба за ці кошти не можна було б купити котел? «Пирятинські вісті» могли самостійно вирішити питання з котлом», — пояснив свою позицію депутат.

Нагадаю, на минулій 23-й сесії Пирятинської райради депутати також не підтримали Програму «Оптимізація використання теплової енергії та економія енергоресурсів у приміщенні редакції районної газети «Пирятинських вістей».”

Що цікаво, то зараз приміщення де знаходиться редакція перейшло до власності міської ради, і відповідно сплачувати за оренду газета буде до бюджету. Зважаючи на розмір приміщення – це має бути хороша сума. Якщо звісно новий мер не встановить “спеціальні” знижки для своєї газети.

Поділись з друзями!
error1
fb-share-icon