На виконкомі Пирятинської міської ради затвердили проект  дорожнього руху в громаді на 21 рік.

Як видно з проекту,  селам  очікувати якихось суттєвих покращень з ремонтами доріг поки не варто. Як пояснив міський голова  пріоритетними  напрямками буде асфальтування в місті, а не в селах. 

Які вулиці будуть ремонтувати?

 Всього на програму виділено 9 мільйонів. З них більше трьох мільйони підуть  на  облаштування кругового руху на перехресті Цибаня, Ярмаркова, Визволення.

 Ще 290 тисяч планують витратити на ремонт  під’їзних шляхів до будинків по Соборній, позаду стоматології. Ще за 250 тисяч планують збудувати тротуар до будинку мера, по Європейській. Також 600 тисяч хочуть витратити на  облаштування тротуару навколо комплексу біля вічного вогню.   За 615 тисяч планують  зробити тротуар від скверу “Фантазія” до РЕСу. Ще 500 тисяч витратять на  ремонт тротуару від військової частини і до  зупинки біля 4 школи. Загальна сума цих проектів більше 5 з половиною мільйонів. Решту, близько 3.5 мільйонів планують витратити на поточні ремонти  вулиць в  Пирятині та селах. Староста Великої Кручі Богдан Алєкпєров на засіданні сказав, що якщо  розподілити порівну ці три з половиною мільйони між селами, то виходить що в кожному селі фактично і асфальтувати нема що. Міський голова запевнив, що  порівно кошти розподілятися не будуть.

Роботи будуть виконуватися в пріоритетних напрямках. Одним з таких буде село Березова Рудка.” – сказав мер

Щодо конкретного списку на ремонти доріг в селах – то такого немає. Є загальний перелік до якого включені всі села та деякі вулиці Пирятина. Тому з цього списку буде визначено хто в цьому році отримає ремонт. Також Андрій Сімонов пообіцяв, щов цьому році почнуть ремонтувати сполучення від Березової Рудки до Нових Мартиновичів.

Поділись з друзями!
error1
fb-share-icon