Актуально

В біблітеку чи школу не можна! В бар – ласкаво просимо! ЗЕкарантин почав діяти.

З сьогоднішнього дня знову почали діяти карантинні обмеження. Це вирішили на засіданні комісій ТЕБ і НС у , мотивуючи збільшенням захворювання на COVID-19.

Комісія вирішила: суб’єктам господарювання, незалежно від форм власності, діяльність яких пов’язана з обслуговуванням людей, спортивні зали, фітнес-центри, кінотеатри, культові споруди, ТЦ, ринки, організація перевезення пасажирів на міських та міжміських маршрутах тощо. Посилити виконання протиепідемічних заходів, визначених постановою Кабміну України. Від 9 грудня 2020 р. №1236 «Про встановлення карантину та запровадження обмежувальних протиепідемічних заходів з метою запобігання поширенню на території України гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2» (зі змінами), запровадити додаткові (до діючих) обмежувальні протиепідемічні заходи на період карантину. Контроль за виконанням поклали на ГУ НП Полтавської області, управління патрульної поліції та Держпродспоживслужбу. У зв’язку з погіршенням епідемічної ситуації із захворюваністю на Полтавщині та з метою зупинення поширення коронавірусу запроваджуються додаткові заходи з 20 березня. До діючих обмежень додаються:- забороняється відвідування закладів освіти, крім:студентів 6 курсу та інтернів, які здобувають освіту за медичними напрямами і задіяні у подоланні наслідків поширення коронавірусної хвороби;- вихованців дитсадків;- 1-4 класи шкіл;- відвідування спецшкіл та навчально-реабілітаційних центрів;- приймання відвідувачів у закладах культури та проведення культурних масових заходів (розважальних, соціальних, рекламних й інших) та проведення масових релігійних зібрань;- робота торговельно-розважальних центрів в частині діяльності розважальних закладів;- робота розважальних закладів (дискотеки, нічні клуби тощо). Заплановані заходи перенесуть на інші дати, коли ситуація покращиться. Обмеження діятимуть до 03.04.2021 року.

Вадим Кирпиченко

Recent Posts

110 підписів за позбавлення Сидоренка премій зібрали за 3 доби

24 квітня вранці на сайті Заводської міськради розмістили петицію Марини Лупашко, в якій вона вимагає…

14 години ago

Історія і таємниці Лохвицької землі

Книгу під такою назвою її авторки – Ліна й Лариса Яковенки – презентували 21 березня…

4 тижні ago

За минулий тиждень Пирятинщина втратила 3 захисників

У перший тиждень лютого кривава війна забрала життя 24 мужніх воїнів з Полтавщини. Серед них…

3 місяці ago

Молоді урбаністи досліджували Пирятин

Як розвивався Пирятин, як містяни освоювали простір та планували забудову, як сьогодні живе та фукціонує…

4 місяці ago

80 років тому УПА на міжнародній конференції єднала поневолені народи проти Москви. Серед учасників  Катерина Мешко з Полтавщини

АВТОР: Олександр Панченко 80 років тому на Волині відбулася Перша конференція поневолених народів Сходу Європи…

4 місяці ago

Семикласниця наклала на себе руки в той день, коли вчителька застукала її з цигаркою

15 листопада Тоня, учениця Лохвицької гімназії №1, якій щойно виповнилося 12 років, наклала на себе…

5 місяців ago

This website uses cookies.