У Пирятині урочисто відкрили меморіальну дошку учаснику АТО Олексію Миколайовичу Комарову. Пам’ятну дошку встановлено на фасаді Пирятинської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №4, де навчався загиблий герой.


Олексій Комаров після закінчення Інституту танкових військ, повернувся до Пирятина служити у військову частину. Далі продовжив службу в Новограді-Волинському, пішов в зону АТО у складі 30-ї окремої механізованої бригади. Був заступником командира батареї з озброєння механізованого батальйону. З 2014 по 2015 рік пройшов всі «гарячі точки».

12 лютого 2015 року під Дебальцеве йшли масові обстріли позицій українських військових. Капітан Комаров з побратимами виводили техніку та поранених. Артобстріл та невблаганна смерть…😢 Поховали Олексія Комарова в Глухові, де проживають його батьки.
🇺🇦🇺🇦Указом Президента України № 108/2015 від 26 лютого 2015 року, “за особисту мужність і героїзм, виявлені у захисті державного суверенітету та територіальної цілісності України, вірність військовій присязі”, нагороджений орденом Богдана Хмельницького III ступеня (посмертно).


Право відкрити меморіальну дошку надано військовослужбовцям військової частини А1499.
До присутніх зі словами співчуття та подяки за справжнього воїна звернувся міський голова Олексій Рябоконь, який наголосив, що героїзм Олексія Миколайовича вчитиме майбутні покоління школярів таким звичним, але часом надскладним людським якостям, як гідність, повага, любов і вірність.
Пам’ять захисника вшанували хвилиною мовчання🙏 та покладанням квітів🌹 до меморіальної дошки. Вічна пам’ять загиблим Героям!
Встановлення меморіальної дошки відбулося в рамках реалізації Комплексної програми соціального захисту та соціального забезпечення населення на 2020 рік, за рахунок коштів бюджету Пирятинської міської ОТГ.

Поділись з друзями!
error1
fb-share-icon