Поліцейські провели слідчий експеримент за участю постраждалої дівчини та її матері. щоправда експеримент провели без автомобіля.


Нині постраждала дівчина йде на одужання і наступного тижня їй повинні зняти гіпс з ноги. А от однорічна дитина яка була під час наїзду у неї на руках ще певний час проведе в лікарні, адже потребує допомоги. Матір дітей говорить, що ні власник компанії автомобіль якої здійснив наїзд, ні сам водій допомагати не хочуть.


“Коли діти потрапили до лікарні, то до мене звернулась дружина водія і попросила щоб я не звинувачувала її чоловіка. Згодом і сам водій до мене телефонував і говорив, що ми самі винні і нічого не докажемо. Пізніше вони все ж допомогли нам грошима на лікування. Дали 5000 гривень. До мене звертався і керівник підприємства де працює той водій. Він говорив що вони допоможуть нас з лікуванням і просив не звинувачували їх. Я багатодітна матір, коштів на лікування у мене немає. Волонтери почали збирати нам кошти і допомогу. Після цього водій який збив моїх дітей почав знову мене звинувачувати і відмовився від своїх слів. Сказав “вам он вся Україна збирає гроші. То чого я вам шось должен помагать” зараз слідчий говорить, що будуть проводити експертизу машини.” , – говорить матір постраждалих дітей.


Основною причиною ДТП поки називають несправність автомобіля. Але чи сталася поломка під час їзди, чи автомобіль випустили з території підприємства вже з технічними несправностями схоже ми так і не дізнаємося. Нам вдалося поспілкуватися з працівниками цього підприємства, і вони розповіли, що проблеми з машинами в компанії не рідкість, і часто автомобілі їдуть в рейс в проблемному стані, а ремонтом машин доводиться займатися самим водіям під часу роботи.

Поділись з друзями!
error1
fb-share-icon