Представники Пирятинського районного управління Головного управління Держпродспоживслужби в Полтавській області разом з представниками Пирятинської міської ради, інспекторами  Пирятинського відділення поліції здійснили комісійні обстеження 105 суб’єктів господарювання (заклади громадського харчування, магазини з продажу непродовольчих товарів).

Без названия (4) - копия

Під час обстеження магазину «Єва» встановлено перебування відвідувачів у приміщенні магазину.  На суб’єкта господарювання оформлено протокол про адміністративне порушення

Без названия (7) - копия
Без названия (6) - копия

Загалом суб’єкти господарювання поставилися з розумінням до запровадження вимоги карантину вихідного дня, що призвело до зменшення кількості людей на вулицях населених пунктів та відсутності черг біля торгових  об’єктів.

Також, фахівцями Пирятинського районного управління Головного управління Держпродспоживслужби в Полтавській області 14 листопада 2020 року здійснено позапланову перевірку магазину продовольчих товарів «Центральний», що у Пирятині. По виявлених невідповідностях (відсутні деззасоби, зареєстровані в Державному реєстрі; контейнер для використаних ЗІЗ не маркований) суб’єкту господарювання вручено припис.

Поділись з друзями!
error1
fb-share-icon