На вихідних представники Пирятинського управління Держпродспоживслужби з представниками міської ради перевіряли дотримання вимог карантину «вихідного» дня. Рейди здійснили на 87 об’єкти. Перевірили – 20 продовольчих та 53 непродовольчі магазини, 2 оператори поштового зв’язку (Нова Пошта, Делівері), 8 об’єктів торгівлі вет – та зоотоварами, 2- ПП РССТ «Пирятинський ринок» заклади громадського харчування -2.

Встановили невідповідності:- магазин «Аврора», магазин «Алло», магазин «Гранд» – перебування відвідувачів у приміщенні магазину (придбання товарів, робота з терміналами);- відвідувач без маски в об’єкті торгівлі непродовольчими товарами (магазин «Ремонт телефонів»). На суб’єктів господарювання склали п’ять адміністративних протоколів, роз’яснили вимоги пункту 15 постанови Кабінет Міністрів України від 22.07.2020 № 641 (зі змінами відповідно до постанови від 11.11.2020 № 1100) щодо додаткових обмежень у період з 00 год 00 хв суботи до 00 год 00 хв понеділка.

Магазин “Алло” взагалі відмовляється виконувати постанову про карантин “Люди, мотивуючи поповнення мобільного через термінал магазину, проникають в приміщення, і обслуговуються, надалі, як покупці без обмежень, хоча діє заборона карантину вихідного дня.сітка Алло ухиляється від виконання вимог карантину вихідного дня.”, – прокоментував Апельсину керівник Пирятинського управління Держпродспоживслужби Юрій Шніт

Поділись з друзями!
error1
fb-share-icon