Новообраний депутат обласної ради Сергій Бєлашов став керівником обласної партійної організації «Батьківщини». Екс-нардеп Руслан Богдан залишився без цієї посади за відмову підтримати кандидатуру Олександра Біленького на посаду голови облради

24 листопада лідер ВО «Батьківщина» Юлія Тимошенко вирішила змінити голову Полтавської обласної організації Руслана Богдана. Одночасно призначено нового керівника — новообраного депутата Полтавської облради Сергія Бєлашова.

За інформацією журналістів , звільнення нардепа кількох скликань Руслана Богдана пов’язано із його небажанням голосувати за кандидатуру Олександра Біленького від «Довіри» на посаду голови Полтавської облради.

Нагадаємо. що Руслан Богдан був Народним Депутатом від нашого 151 округу та багаторічним спонсоромі партнером Андрія Сімонова, який також неодноразово висловлювався проти Біленького. Також, служба безпеки України підозрювала Богдана у справі про підкуп виборців та вплив Російської Федерації на результати волевиявлення на виборах Президента України.

Поділись з друзями!
error1
fb-share-icon